Schooldreef


N49

  Damme, Natiënlaan, augustus 2023

Alle leidingen en kabels werden vernieuwd of verlegd ter voorbereidingen voor de omvorming van de N49 tot een volwaardige snelweg.

Schooldreef


Schooldreef

 Oostkamp, Schooldreef, februari 2023

Lamote heeft met man en macht gewerkt om alle nutsleidingen in alle 3 fases volledig te vernieuwen in de vooraf bepaalde deadlines.

Koningin Astridlaan


Koningin Astridlaan

 Sint-Michiels, Koningin Astridlaan, juli 2022

Om het gevaarte voor de kinderen van de nabijliggende school te elimineren werd tijdens het bouwverlof de oude toevoerleiding vernieuwd.

Natiënlaan


Natiënlaan

 Knokke, Natiënlaan, mei 2022

Het gemeentebestuur wil in samenwerking met het Agentschap Wegen & Verkeer de Natiënlaan (N49) omtoveren tot een groene boulevard en aangename toegangsweg naar het centrum met opgewaardeerde handelszaken. Alsvorens hebben wij de kans gehad om alle nutsleidingen te vernieuwen.

Damse Vaart Noord


Damse Vaart Noord

 Damme, Damse Vaart Noord, september 2021

Ter hoogte van het welgekende restaurant Siphon NV, een vaste waarde voor Damme, werd de Damse Vaart Noord voorzien van een nieuwe waterleiding in het kader van de heraanleg van het fietspad.

Zuidelijke Insteekdok


Zuidelijk Insteekdok (haven MBZ)

 Zeebrugge, Zuidelijk Insteekdok (haven MBZ), augustus 2021

Langs de nieuwe zuidelijke insteekdok werd een nieuwe brandleiding in PE SL(Safety Line) aangelegd in opdracht van ICO en Farys.

Damse Steenweg


Toevoer Damse Steenweg voor WK-wielrennen 2021

 Dudzele, Damse Steenweg, juli 2021

Farys heeft beslist om voor de geplande wegeniswerken voor het WK-wielrennen om de bestaande toevoer te vernieuwen wegens vaak voorkomende waterlekken. In 5 weken tijd werd de oude 275VC leiding over een afstand van 1.3KM vervangen door een nieuwe PE315 leiding met installatie van een elektronische debietmeter.

Brugge


Archeologische vondst Sint-Amandsstraat

 Brugge, Sint-Amandsstraat, februari 2021

In de Sint-Amandsstraat in Brugge zijn onze arbeiders op archeologische resten gestoten. Dat gebeurde tijdens het graven van putten voor de aansluiting van waterfonteintjes. Het zou gaan om de voormalige Sint-Amandskapel en een grafkelder.

Helmweg


Toevoer Knokke

 Knokke, Helmweg, november 2020

Vernieuwen van een complex waternetwerk t.h.v. de Helmweg en Caddieweg in opdracht van AGSO.

Peperstraat


Peperstraat

 Brugge, Peperstraat, juli 2020

In het centrum van Brugge werd hier een nieuwe waterleiding aangelegd. Naast het aanleggen van de nutsleidingen werden de meeste rioolaansluitingen mee vernieuwd. Het wegdek werd eveneens ook opgefrist tussen de Stoelstraat en de Stijn Streuvelstraat.

Fonteinen Brugge


Verfrissende drinkwaterfonteinen

 Omgeving Brugge, juni 2020

In samenwerking met Stad Brugge en Farys hebben wij op dit moment reeds 15 drinkwaterfonteinen geplaatst. Dit op locaties in en rond centrum Brugge zoals Gentpoort, Vismarkt, Jan Van Eyckplein, Kasteel Catelyne, etc. Op deze locaties zal dit een welgekomen verfrissing zijn voor zowel sporters, passanten als dieren.

Veldmaarschalk Fochstraat


Toevoer Brugge

 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat, mei 2020

Farys heeft ons een ondergrondse waterleiding doen aanleggen van in de Veemarktstraat tot in de Veldmaarschalk Fochstraat. Het doortrekken van de leiding onder de ring en het kanaal werd uitgevoerd via een gestuurde boring.

Oostkamp Stationsstraat


Herinrichting Stationsstraat

 Oostkamp, Stationsstraat, april 2020

De gemeente maakt werk van de herinrichting van de Stationsstraat, vanaf de rotonde aan Bpost tot en met het kruispunt aan de splitsing van de Moerbrugsestraat en de Stationsstraat. Deze werken zijn nodig om de verkeersveiligheid te verhogen en omdat de huidige staat van de weg renovatie vereist. Alle nutswerken werden uitgevoerd door Lamote BV.

Doortocht Heist


Doortocht Heist

 Heist, Heistlaan, maart 2020

De Elizabetlaan (N34) is momenteel een weinig aantrekkelijke doorgaande as met tweemaal twee rijstroken. Deze worden teruggebracht tot één rijstrook in beide richtingen. De hele zone vanaf de grens met Zeebrugge tot aan de Krommedijk zal aangepakt worden, zodat er een aangename groene boulevard komt. Het Heldenplein en het Vissershuldeplein worden verbonden met een wandelboulevard. Het Heldenplein wordt volledig heraangelegd en onder het plein komt er een rotatieparking. Ook het Vissershuldeplein krijgt een make-over. Alle nutswerken werden uitgevoerd door Lamote NV.

Geluidswand Sint-Andries


Geluidsschermen Expresweg

 Sint-Andries, Expresweg x Gistelse Steenweg, januari 2020

AWV voorziet geluidsschermen aan weerszijden van de N31 tussen de Legeweg en de Koningin Astridlaan. Nutsbedrijven (waaronder Fluvius en Farys) verleggen vanaf maandag 4 november 2019 hun nutsleidingen op de ventwegen langs de N31 zodat er later geluidsschermen kunnen geplaatst worden op de N31. In opdracht van Farys hebben wij een waterleiding geboord onder de Expresweg. De waterleiding dient als een extra toevoerleiding voor Brugge. Nadien werden beide uiteinden herverbonden op het bestaand waternet.

Katelijnestraat Brugge


Heraanleg Katelijnestraat

 Brugge, Katelijnestraat, augustus 2019

Het vernieuwen van alle nutsleidingen vanaf de Katelijnebrug tot en met de Mariabrug in de Katelijnestraat in opdracht van de nutsmaatschappijen Fluvius, Farys, Proximus, etc. Als huisaannemer van Farys hebben wij alle woningen overgekoppeld en eindverbindingen voor het water uitgevoerd eveneens als het leggen van een stukje ductiel dia 300.

Brugge Steenkaai


Brugge-Eeklo 150kV

 Brugge, Steenkaai, maart 2018

Het ondergronds brengen van een bestaande hoogspanningslijn op het grondgebied van Brugge, Damme, Maldegem, Sint-Laureins en Eeklo in opdracht van Elia NV. Dit project kadert in de overeenkomsten gemaakt met stad Brugge, Damme en de gemeente Maldegem. De totale lengte bedraagt ca 30km waarvan een deel ondergronds gebracht werd door Lamote BV in samenwerking met Scheldekabel NV.

logo1

Legeweg 2B, 8490 Jabbeke, België

info@lamote.be   |   050 35 41 22
BE 0405 122 775

Info

Vragen? Neem gerust contact op met een van
onze medewerkers op het nummer 050 35 41 22
of stuur een email via onze contactpagina.